Jeans Inn

Jeans Inn zorgt ervoor dat jij slaagt als klant bij de aankoop van je nieuwe jas. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Zeeland en staat vooral bekend om zijn goede kwaliteit jeans. Behalve jeans heeft de Jeans Inn ook een mooi aanbod aan heren jassen. Van warme gewatteerde jassen en mooie parka’s voor in de winter, tot aan een lekkere warme tussenjas voor de gure herfstdagen. Bij mannenjassen.nl zorgen wij dat we de mooiste jassen voor je op een rijtje hebben zodat jij niet meer hoeft te zoeken naar die perfecte jas.

Kwaliteitsgarantie

Bij JeansInn hechten wij veel waarde aan tevreden klanten en de kwaliteit van een product. Mocht het daarom zo zijn dat het bestelde product niet is wat u ervan had verwacht, dan kunt u deze kostenloos retour sturen.

Met elke bestelling wordt zorgvuldig omgegaan en zodra de bestelling is verwerkt ontvangt u een track & trace code waarmee u de zending kunt volgen.

 

 

Tevredenheidsgarantie

Bij JeansInn willen we dat jij slaagt met vinden van die perfecte outfit, daarom doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen bij de aanschaf van nieuwe kleding. Gemak, snelheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Honderden tevreden klanten gingen u al voor met het doen van een aankoop bij Jeansinn.nl. Neemt u anders eens een kijkje hoe andere consumenten ons bedoordelen!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *