Zomerjassen

Een jas is een essentieel onderdeel van uw outfit. In de winter houdt hij u lekker warm en in de zomer maakt hij uw outfit af. Wat is de geschikte jas? En waar zijn de jassen uit gemaakt? Daar gaan we naar kijken!

Vandaag de dag zijn er 100 en 1 verschillende zomerjassen op de markt beschikbaar. Kies welke kleur u uw jas wilt en hij is wel beschikbaar op het internet of in de winkel. Een zomerjas gebruikt u voornamelijk voor de ochtenden en avonden. Overdag kunt u wel een jas aan doen om de outfit af te maken, maar is dit meestal niet noodzakelijk. ’s ochtends en in de avond is het altijd wel lekker om een jas aan te doen. Welke jas past nu echt bij u? Hier onder enkele voorbeelden.

Spijkerjassen

Een spijkerjas!? Ja, een spijkerjas doet het altijd goed! Een spijkerjas maakt uw look helemaal af. Hij is makkelijk te combineren met een overhemd of een t-shirt. Doet er een zwarte broek onder en leuke witte schoenen en u kunt de deur uit! Deze spijkerjas is beschikbaar in het licht denim en heeft leuke emblemen. Hij is te sluiten met knopen, maar ook leuk om open te dragen. Bij deze spijkerjas is er gelet op details. Klik op de jas om hem beter te bekijken!

Over shirt jassen

Deze leuke jas is een over shirt jas van het merk G-Star RAW. De jas is beschikbaar in meerdere kleuren! Klik snel op de foto om de verschillende varianten te bekijken. De jas heeft een opstaande kraag en lange mouwen. Op de borst zijn handige zakken verwerkt. In deze zakken kunt u gemakkelijk uw sleutels en mobiele telefoon opbergen. Met een wit t-shirt, licht denim jeans en witte schoenen heeft u met deze jas een leuke look. Klik op de foto om de verschillende kleuren en maten te bekijken!